31 Mart 2010 Çarşamba

Advanced WMA Workshop 2.4 Ses Dosyası Dönüştürücü Program

Advanced WMA Workshop 2.4 programı ile ses dosyalarınızı WMA, MP3, OG Vorbis, APE, FLAC, WAV PCM formatlarına kolayca dönüştürebilirsiniz. Müzik CDlerinizi (Audio CD) bu anlattığımız formatlara tek tıklamayla dönüştürebilirsiniz. Dilerseniz MP3 dosyaları için ID3 taglarını da özelleştirebilirsiniz.

FindinSite-CD 6.11 Metin Arama Programı

FindinSite-CD 6.11 metin arama konusunda uzman bir programdır. Program HTML, PDF, DOC, DOCX, XLS, XLSX ve PPT, PPTX dosyaları içerisinde metin taraması yaptırabilirsiniz. Program 29 dili destekler ve web karakterlerini de algılayabilir. Beğenerecek kullanacağınızı tahmin ediyoruz.

SoftPerfect Network Scanner 4.4.6 İnternet Üzerinde Faydalı Araçlar

SoftPerfect Network Scanner 4.4.6 programı ile internet üzerinde denetim için faydalı araçlarınız olacak.IP taraması, SNMP ve NETBIOS tarayıcısı ile bilgisayarınızın güvenliğini denetleyebileceksiniz. Program portları tarar, port kullanımını gösterir v.b.

30 Mart 2010 Salı

Bulk Image Downloader 3.8.0.0 Tek Tıklamayla Toplu Resim İndirme

Bulk Image Downloader 3.8.0.0 programı ile fotograf galerilerindeki tüm resimleri tek tıklamayla indirebilirsiniz. Internet Explorer, Opera, Firefox ve Google Chrome uyumludur. Kucuk resimleri görebilirsiniz, indirmek istediğiniz resimleri tek tıklamayla indirebilir. Dilerseniz HTML kodunu yazarak size özel galeri görünümünü verebilirsiniz.

UnHackMe 5.8 Trojanlara Karşı Bilgisayarınızı Koruyun

UnHackMe 5.8 programı ile trojanlara karşı sisteminizi korursunuz. Program hacker saldırılarını savar, bilgisayarınızı güvenle kullanmanızı sağlar. Güvenliğine önem verenlerin tercihidir. Kullanışlı ve yararlı bir araç.

29 Mart 2010 Pazartesi

Classic Start Menu Windows 7 Klasik Başlat Menüsü Sevenlere

Classic Start Menu Windows 7 'nin yeni başlat menüsü düzeninden hoşlanmayanlar için hazırlanmış. Windows XP klasik görünümlü menüsünü Windows 7 altında kullanmanızı sağlıyor. Sıralama yapabiliyorsunuz, görsel tema olarak Windows 7 görselliğini ekleyebiliyorsunuz v.b.

Auto FTP Manager 5.02 FTP Dosya Aktarım Programı

Auto FTP Manager 5.02 programı ile ftp dosya transferlerinizi otomatikleştirebilirsiniz. Bilgisayardaki verileriniz ile ftp sunucunuz arasındaki dosyaları karşılaştırarak hangisi güncelse diğeriyle eşleştirerek güncelleyebilirsiniz. Veri güvenliğine dikkat eden biriyseniz kaçırmamanız gereken mükemmel bir programdır. Sürükle bırak desteği de mevcut.

5DFly Photo Design 2.70 Kendi E-kitap Takvim ve Kutlama Kartlarınızı Hazırlayın

5DFly Photo Design 2.70 programı ile e-kitap (e-book) tasarımları yapabilir, takvimler hazırlayabilir, kutlama kartları düzenleyebilirsiniz. Resimlerinizi programa aktararak görsel şölen hazırlayabilirsiniz. Kodlama bilgisi gerektirmez. Görsel arayüzde katmanlar eşliğinde içeriğinizin sıralamasını değiştirebilir, resimlerinizle çalışmanızı gerçekleştirebilirsiniz.

28 Mart 2010 Pazar

Network Takip ve Denetim Programı

Network Eagle Monitor 4.18.1233 programı yerel ağ takip programıdır. Program ile ping kontrolü yapabilirsiniz. HTTP kontrolü, veritabanı kontrolü (sql doğrulamasıyla) gerçekleştirebilirsiniz. LOG dosyalarını inceleyerek size rapor verebilir. JS ve VBS denetimi, ActivePerl ya da Active Python v.b.

Web Log Explorer 4.04 Web Sitenizin İstatistiklerini İnceleme Programı

Web Log Explorer 4.04 programını kullanarak web sunucunuzun log dosyalarını inceleyebilirsiniz. Ziyaretçilerinizin arama motorlarından hangi kelimeler aratılarak internet sitenize geldiğini görebilirsiniz. Sitenizi ziyaret eden kişilerin ip adreslerini, günlük kaç tekil hit, kaç sayfa ziyareti gerçekleştiğini görebilirsiniz. Kullanışlı bir programdır.

Xara Web Designer 6.0 Kendi Web Sitenizi Yapın

Xara Web Designer 6.0 programı ile mevcut temaları düzenleyerek kendi web sitenizi profesyonel görünüm ile düzenleyebilirsiniz. Görsel (WYSIWYG) arayüzde kodlama bilgisi olmaksızın internet sitesi düzenleyebilirsiniz. Flash animasyonlar, animosyunlu gifler kullanabilirsiniz. FTP sunucunuza hazırlamış olduğunuz siteyi gönderebilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails