20 Mart 2010 Cumartesi

ESF Database Migration Toolkit 6.3.06 (Veritabanı Dönüştürme Programı)


ESF Database Migration Toolkit 6.3.06 programı ile mevcut veritabanınızı kolayca başka formatlara dönüştürebilirsiniz. Program MYSQL, Access, Excel, Paradox, SQL Server, dBase, Text, Lotus ve diğer veritabanı sunucularına bağlanabiliyor. Adım adım sihirbazı aracılığıyla veritabanını dönüştürebilirsiniz.

YoWindow 2.0.269 (Görsel Hava Durumu Takip)


YoWindow 2.0.269 programı ile masaüstünüzde hava durumunu görsel olarak takip edebilirsiniz. Yaşadığınız yeri tanımlıyorsunuz. İnternetten 8 günlük hava durumunu indiren program, görsel olarak hava durumunu ekranınıza yansıtıyor. Hava yağmurluysa, masaüstünüzde de yağmur yağıyor. Hava güneşliyse, masaüstünüz de güneşli oluyor.

Joyfax Server 4.91.0319 (Kolayca Faks Alıp Gönderin)


Joyfax Server 4.91.0319 yazılımı ile telefon hattınızı ve faks modeminizi kullanarak faks alıp gönderebilirsiniz. E-posta alıp, gönderir gibi kolayca faks alıp gönderebilirsiniz. Gelen fakslar, gelen kutunuza kaydedilir. Göndermiş olduğunuz fakslar da giden kutunuza. İsterseniz PDF olarak faksları kaydedebilirsiniz. Tarayıcınızdan aktardığınız belgeleri faks olarak gönderebilirsiniz.

Internet Server Monitor 10.0.0.19 (Internet Sunucunuz Düzgün Çalışıyor mu Denetleyin)


Internet Server Monitor 10.0.0.19 programı ile web sunucularını ve servislerini denetleyebilirsiniz. Sahibi olduğunuz internet sitenizin sunucusunun sağlıklı çalışıp çalışmadığını, e-posta hizmetinin çalışmasını, sql server izleme gibi ayarları takip edebilirsiniz. Çoklu web sunucu (server) desteği var.

Total Privacy 5.87 (Bilgisayardaki İzlerinizi Temizler)


Total Privacy 5.87 programı ile internette dolaşırken arkanızda bıraktığınız izleri kolayca temizleyebilirsiniz. Uygulama geçmişi, geçici dosyalar, geri dönüşüm kutusu gibi ayarları da temizleyebilirsiniz. Kısacası total privacy programı ile güvenli bir bilgisayar kullanımına kavuşuyorsunuz. Programın internet explorer, firefox, mozilla, aol, opera, netscape ve google chrome desteği mevcut.

FTPGetter Professional 3.45.0.17 (Gelişmiş FTP Transferi Yönetimi)

FTPGetter Professional 3.45.0.17 programı ile otomatikleştirilmiş dosya transferleri gerçekleştirebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz dosya veya klasörleri belirlediğiniz ftp sunucusuna belli aralıklarla göndererek yedek alabilirsiniz. Ayrıca webcam görüntülerini ftp sunucusuna aktarabilirsiniz. SSL, HTTP Proxy ve SOCKS bağlantılarını destekler.

System Cleaner 5.86c (Bilgisayarınızı Hızlandırın, Windows Temizleyici)


System Cleaner 5.86c programı ile bilgisayarınızı tarayıp, silinmesinde sakınca olmayan dosyaları bulup silebilirsiniz. Program temp dosyalarını arayabiliyor. 100'den fazla silinmesinde sakınca olmayan dosya türünü tanıyabiliyor. Windows başlangıcında çalışan uygulamaları da size gösterip, silebilmenize imkân verir.

PhotoChances LAB 4.2.001 (Fotoğraflarınızdan Slayt, Ekran Koruyucu Yapın)


PhotoChances LAB 4.2.001 programı ile fotoğraf ve resimlerinize efektler ekleyebilirsiniz, slideshow gösterim özelliğiyle sunular hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz yaptığınız çalışmayı ekran koruyucu (screeensaver) olarak da kaydedebilirsiniz. Kendi özelleştirilebilir resim çalışmasını yapmak isteyenler için kullanışlı bir uygulamadır.

Archivarius 3000 4.29 (Belge E-book E-kitap Arama Programı)


Archivarius 3000 4.29 programı bir belge arama uygulamasıdır. Program ile bilgisayarınızda, flash disklerinizde ve ağ komşularınızdaki belgeleri ayrıntılı bir şekilde taratıp istemiş olduğunuz belgeleri bulabilirsiniz. Sizi bir çok sıkıntıdan kurtarması muhtemel yazılımdır. Program ayrıca internetteki aramaları da isterseniz not alıp, daha sonra o kaynaklara bağlanabilmenize izin veriyor.

Core FTP Server 1.0.337 (Kendi FTP Sunucunuzu Kurabilirsiniz)


Core FTP Server 1.0.337 programı ile kendi ftp sunucunuzu kurabilirsiniz. Üstelik SSL, FTPS, TLS, SSH, SFTP ve HTTPs de destekliyor. Kolay yapılandırılabilir bir düzene sahiptir. Windows servisi olarak arka planda çalışmaya ayarlıdır. Bu sayede program kapalı dahi olsa arka planda çalışmaya devam eder.

WebcamMax 7.1.2.8 (Webcam Görüntünüzü Görsel Şölene Dönüştürün)


WebcamMax 7.1.2.8 programı ile webcamınıza video efektleri ekleyebilirsiniz. MSN, AIM, Camfrog, Skype, ICQ ve diğer sohbet uygulamalarında video görüntünüzü efektlerle görsel bir şölene dönüştürebilirsiniz. Animasyonlu karakterler, video çerçeveleri, arkaplan değişkenleri v.b. Kolay kullanımlı ve kullanıcı dostu bir programdır.

Absolute Time Corrector 7.7 (Atom Saatlerine Eşitleyici Program)


Absolute Time Corrector 7.7 programı ile bilgisayarınızı atom saatlerine eşitleyebilirsiniz. İnternet bağlantınızı kullanarak dünya üzerinde bulunan atom saati merkezlerine bağlantı kurar ve bilgisayarınızı saniyesi saniyesine onlara eşitler. Kullanışlı bir uygulamadır.

HyperSnap 6.70.03 (Klavye Fare Hareketlerinizi ve Oyun Görüntülerini Video Yapar)


HyperSnap 6.70.03 programı, ekran görüntüsü yakalamada uzmanlaşmış, eski bir programdır. Yıllardır sürekli güncellenmektedir. Ekrandaki klavye ve fare hareketlerini video dosyası olarak kaydedebilirsiniz. Benzerlerinden farklı bir özelliği de oyunlardan video görüntüsü yakalayabilmesi. Dilerseniz eğitim videosu çekin, dilerseniz hobi maksatlı videolar. Ayrıca FTP sunucularına video görüntülerini yükleyebilme (video upload) özelliği de var.

Security Monitor Pro 4.03 (Güvenlik Kamerası Programı - Webcamdan Güvenlik Kamerası)


Security Monitor Pro 4.03 programı ile birden fazla webcam ya da ip kamerayı güvenlik kamerası olarak kullanabilirsiniz. Elde ettiğiniz görüntüleri kaydedebilirsiniz. Program ayrıca gereksiz disk kullanımının önüne geçiyor. Harekete duyarlılık özelliiği ile kameranızda belli bir hareket algılarsa kayda girebiliyor. Programın çektiği görüntüleri Windows Media Player ile uzaktaki bir bilgisayardan izleyebiliyorsunuz. Örneğin evinizden işyerinizdeki kameraları denetleyebilirsiniz. Otomatik olarak kaydettiği görüntüleri FTP sunucusuna gönderebilme özelliği de var.

eDoc Organizer (Basic Edition) 2.1.0.0 (Belge E-kitap Arşivleme Programı)


eDoc Organizer (Basic Edition) 2.1.0.0 programı ile elektronik belge ve kitaplarınızı kategorize edebilirsiniz. Program word, excel, powerpoint, xps ya da pdf dosyalarını import edip alabiliyor. Dosyalara özel renkli taglar tanımlayabilir, kişisel notlarınızı yazabilirsiniz. Bu temel versiyon 100 belgeyi destekliyor.

WebLog Expert Lite 6.4 (İnternet Sitenizin İstatistiklerini İnceleyin)


WebLog Expert Lite 6.4 programı ile web sunucunuzdaki log dosyalarını analiz edebilir raporlar çıkarabilirsiniz. İstatistiksel çıktılar alabilirsiniz. Görsel olarak zengin çıktılar alabilirsiniz. HTML tabanlı raporlamaya izin veriyor. Apache ve IIS sunucuları destekliyor. Sitenizi gezen kişilerin ip numaralarını gösterebiliyor, kullandıkları işletim sistemini ve sistem hatalarını izleyebilirsiniz.

Q-Dir 4.13 (Gelişmiş Dosya Gezgini ile İşlerinizi Kolaylaştırın)


Q-Dir 4.13 programı ile Windows Explorer görünüş biçimiyle çoklu dizin gösterimi sağlanabiliyor. Dosyalarınızı ve klasörlerinizi dörde böldüğünüz ekranda taşıyabiliyor, kopyalayabiliyor. Dosya düzenleme işlerinizi oldukça pratikleştiren kullanışlı bir yazılımdır. İşlerinizi kolaylaştırır, size zaman kazandırır.

PDF-XChange Viewer 2.049 (PDF Gösterim Programı)


PDF-XChange Viewer 2.049 programını kullanarak PDF dosyalarınızı görebilirsiniz. Standart ADOBE PDF Reader'da olan özelliklerin tamamını barındırır. Onunla ne yapabiliyorsanız, bu programda da aynısını gerçekleştirebilirsiniz. PDF'de zoom yapabilirsiniz, yazdırabilirsiniz. Resimleri ve yazıları dosya olarak bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

Batch File Rename Utility 0.6.3728.35527 (Dosya Adlarını Topluca Değiştirin)


Batch File Rename Utility 0.6.3728.35527 programı ile dosya isimlerini toplu olarak değiştirebilirsiniz. Program kullanıcı tanımlı kurallar ile çalışıyor. Tanımladığınız düzene göre dosya adlarını değiştirebilir. İsterseniz dosya adlarındaki numaraları silebilirsiniz ya da ekleyebilirsiniz. Ya da herhangi bir kelimeyi silebilir ya da kelime ekleyebilirsiniz. Kısacası toplu dosya adı belirleme işlemi sorun olmaktan çıkıp kolaylaşıyor.

Accord CD Ripper Free 6.2.7 (Müzik CDlerinizden MP3 Yapın)


Accord CD Ripper Free 6.2.7 programı ile audio cdlerinizdeki müziklerinizi bilgisayara mp3 ya da wav formatında dosya olarak aktarabilirsiniz. Program ayrıca albüm bilgilerini CDDB çevrimiçi (online) veritabanından çekebiliyor. Bu sayede şarkı adlarını otomatik olarak dosya adı olarak tanımlıyor.

SQLDumper 3.0.7 (SQL Veritabanı Dosyalarını Yedekleme)


SQLDumper 3.0.7 Beta programı ile SQL dosyalarınızı parçalaşabilir ve bu şekilde yedek alabilirsiniz. Dilerseniz de birleştirerek sunucya yükleyebilirsiniz. SQL Yedeklemesi zordur. Bu program sayesinde bu işlem işkence olmaktan çıkıp adeta oyun oynar gibi kolaylaşıyor.

CintaNotes 1.0B (Notlarınızı Kolay ve Hızlıca Tutun)

Temel not ihtiyaçlarınızı tutmanıza yarayacak kullanışlı bir araçtır. Notlarınızı hızlı bir şekilde programa kaydedebilirsiniz Kaydetmeyi başlatmak için CTRL + F12 tuşlarınıza basmanız yeterli. Hemen yeni bir not formu ekrana gelecektir. Ayrıca notlarınızı arama özelliği de oldukça gelişmiş. Notlarınızı hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

Advanced Outlook Repair 3.0 (Outlook Tamir Programı)


Advanced Outlook Repair 3.0 programı ile Microsoft Outlook programında oluşan hatalardan kaynaklı e-posta kayıplarını kurtarabilirsiniz. Program ile e-postaları kurtarabildiğiniz gibi, e-postalara ekli dosyalar varsa onları da kurtarabiliyorsunuz. Proram ayrıca Outlook'taki ajanda verilerini de kurtarabiliyor. Topu tamir özelliği de mevcut.

19 Mart 2010 Cuma

WebLog Expert 6.4 (Web Sitenizin Raporlarını İnceleyebilirsiniz)


WebLog Expert 6.4 programı ile internet sitenizin log dosyalarını ayrıntılı analiz edebilirsiniz. Gelişmiş grafik raporları alabilirsiniz. Sitenizi ziyaret eden kişilerin ip numaralarının hangi adreslere ait olduğunu, hangi sitelerden referansla geldiklerini, arama motorlarında hangi kelimeyi aratıp sitenize geldikleri gibi bir çok konuda faydalı istatistik çıkartabilirsiniz. Program ile PDF formatında ya da CSV dosyası olarak rapor alabilirsiniz.

Anti-Porn 11.3.9.26 (Uygunsuz İçerik Filtreleme Programı)


Anti-Porn 11.3.9.26 programını kullanarak, internetteki zararlı siteleri engelleyebilirsiniz. Program çeşitli dillerde hazırlanmış uygunsuz içeriği tanıyıp engelleyebiliyor. İstemiş olduğunuz siteleri kendiniz de programa ekleyip tanıtabiliyorsunuz. Veritabanı çevrimiçi (online) güncelleniyor. Yeni açılan ve tespit edilen siteler veritabanına ekleniyor ve bilgisayarınızdan bu sitelere giriş işlemi engelleniyor. Kullanışlı bir aile filtresidir.

SEO SpyGlass 3.14.1 (Arama Motorları Reyting Analizi)


SEO SpyGlass 3.14.1 programını kullanarak, internet sitenizin reytingini internetten takip edebilirsiniz. Hangi arama motorunda kaçıncı sırada olduğunuzu, belirlediğiniz kelimelere göre test ederek inceleyebiliyorsunuz. Ayrıntılı raporlamaya izin veren kullanışlı bir program. Raporlarınızı yazı olarak çıktı alabileceğiniz gibi data export da yapabiliyorsunuz.

e-Campaign 8 (Toplu E-posta Gönderme Programı)


e-Campaign 8 programı ile şirketinizin reklamlarını e-posta olarak duyurabilirsiniz. Üyelerinizin e-posta adreslerine toplu reklam mesajları gönderebilirsiniz. Program görsel düzenlenebilir iletilere izin vermektedir. Kolayca e-postalar hazırlayıp, HTML ve flash içeriklerle süsleyebilir ve kişiselleştirilebilir başlıklarla gönderebilirsiniz.

CleanMail Home 4.5.1.4 (Spam Çöp E-postalara Güle Güle)


CleanMail Home 4.5.1.4 programı ile bugünden itibaren spam maillere güle güle diyeceksiniz. Program reklam e-postalarını engelliyor ve otomatik olarak silebiliyor. Outlook normal sürüm, Outlook Express ve diğer e-posta istemcilerini (POP3) koruyabiliyor. Yeni bir e-posta geldiğinde program belirlenmiş olan kriterlere göre bu çöp e-postaları silebiliyor.

Ashampoo Snap 3 3.40 (Ekran Görüntüsü Yakalama Programı)


Ashampoo Snap 3 3.40 programı ile masaüstünüzdeki fare ve klavye aktivitelerini video dosyası olarak kaydedebilirsiniz. Dilerseniz eğitim videoları çekebilirsiniz, dilerseniz de neyi nasıl yapacağınıza dair hatırlatma videoları. Program tam ekran görüntü kaydedebildiği gibi belli bir aralığı da çekebiliyor. Dilerseniz bu video görüntülerini akışkan video (realtime video) olarak webe de gönderebiliyorsunz. Yok ben video istemiyorum yalnızca resim istiyorum derseniz programın PNG, JPG, PDF ve BMP desteği olduğunu belirtmek isteriz.

MTool Banner Maker 1.2 (Flash Logo Tasarım Programı)


MTool Banner Maker 1.2 programı ile Macromedia Flash bilginiz sıfır dahi olsa kolayca basit flash logolar (banner) tasarlayabilirsiniz. Yazılarınızı hareketlendirebilir ya da dilerseniz resimlerinizi flash animasyonunuzda kullanabilirsiniz. Zengin efekt çeşitlerinden seçim yaparak, animasyonunuzdaki hareketleri tayin edebilirsiniz. Program ayrıca kaydetme işlemi öncesi önizlemeye izin veriyor.

Switch Sound Format Converter 2.04 (Ses Dosyalarınızı Dönüştürün)


Switch Sound Format Converter 2.04 programı ile bilgisayarınızdaki ses dosyalarını, başka uzantılara dönüştürebiliyorsunuz. Program wav, ogg, aac, wma, au, dss, gsm, ogg ve mp3 dosya biçimlerini destekliyor. Bunları toplu olarak birbirine dönüştürebilirsiniz. Ses kalitesinden ödün vermeden, dönüştürme işlemini gerçekleştirebilir.

ThumbNailer 10.0.1.5 (Resimlerinizin Küçük Tanıtım Hallerini Hazırlar)


ThumbNailer 10.0.1.5 programını kullanarak bilgisayarınızdaki resimlerin, tanıtım resimlerini (thumbnail) hazırlayabilirsiniz. Bir iki fare tıklamasıyla yüzlerce resim dahi olsa tüm resimlerin toplu bir şekilde küçük tanıtım resimlerini hazırlayabiliyor. Dilerseniz HTML olarak bu resimleri web sayfası olarak da size sunabiliyor. Kullanışlı bir uygulama. Resimlerin boyutlarını ayarlayabiliyor, Çözünürlüklerini düşürebiliyor v.b.

SmartFTP 4.0.1087.0 (FTP Sunucularından Dosya İndirin)


SmartFTP 4.0.1087.0 programı ile ftp sunucularına bağlantı kurup dosya transferi yapabilirsiniz. FTP sunucularına bağlanmak için SSL metodunu da kullanabilir, güvenle dosyalarınızı transfer edebilirsiniz. Sürükle bırak desteği de mevcut. Bir ftp istemci programından (ftp client) ne arıyorsanız, SmartFTP'de o var.

Xlight FTP Server 3.5.2 (Kendi FTP Sunucunuzu Kurun)

Xlight FTP Server 3.5.2 programıyla dilediğiniz kadar sanal ftp sunucusu oluşturabilirsiniz. Çeşitli kurallar tanımlayarak, bağlanan kişileri kısıtlayabilirsiniz. Dosyalarınızı FTP sunucusuna bağlanan kullanıcıların çekmesine izin verebilirsiniz. Aynı şekilde bağlanan kullanıcıların, bilgisayarınıza dosya gönderebilmelerini de ayarlayabilirsiniz. Programda hız limite konulabiliyor. IP tanımlanıp, sadece o ip adresinden gelen bağlantılara da izin verilebiliyor. Tamamen size bağlı kısıtlamalar mevcut.

SynchPst for Outlook 4.1.1 (E-postaları İki Bilgisayarda Eşitleme Programı)

SynchPst for Outlook 4.1.1 programı Outlook altındaki kişisel klasörünüzü diğer bilgisayarınız ile eşitlemeye yarayan faydalı bir araçtır. Bu e-mail senkronize işlemi sonunda aynı e-postalar ve adresler iki bilgisayarınızda da eşitlenecektir. Senkronize işlemi birebir uyumlu hale getiriyor.

Keystroke Spy 2.1 (Bilgisayarınızda Kim Ne Yazıyor Görmenizi Sağlar)


Keystroke Spy 2.1 programı ile siz bilgisayar başından ayrıldığınızda bilgisayarınızı kullanan kişilerin klavyeden bastığı tuşları görebilirsiniz, program tuş hareketlerini kaydediyor ve bunları daha sonra sizin görebilmenize imkân veriyor. Program isterseniz e-posta olarak da bu dosyayı size gönderebiliyor ya da ekranın fotoğrafını çekip ara ara size gönderebiliyor.

Outlook Email Address Extractor 1.9.5 (E-posta Listenizi Oluşturur)


Outlook Email Address Extractor 1.9.5 programını kullanarak kolay bir şekilde Outlook E-posta Klasöündeki e-posta adreslerini derleyebilirsiniz. Program adresler içerisinde çift olanlar varsa teke indirebiliyor. Bu sayede tekrarlanmış e-postalar listenizde yer almıyor. Verileri daha sonra yazı formatında çıkış alabiliyorsunuz.

News File Grabber 4.6.0.4 (Usenet Dosya İndirici - Haber Sunucularından Program İndirin)


News File Grabber 4.6.0.4 programı ile haber sunucularından (usenet) iletileri takip edebilirsiniz. Ayrıca iletilerdeki eklentileri (resim, video, belge, yazilim v.b. gibi) de indirebiliyorsunuz. Hızlı ve kullanışlı bir haber okuyucusudur. Proram aynı anda çoklu oturum açmayı destekliyor. Farklı sunuculara da aynı anda bağlanıp dosya indirebiliyorsunuz. İçerisinde resim gösterici (picture viewer) de mevcut.

DVD PixPlay 5.21 (Fotoğraflarınızı VCD Yapma Programı)


DVD PixPlay 5.21 programı ile fotoğraflarınızdan VCD ve SVCD formatlarında sunumlar hazırlayıp CD-R boş disklere kaydedebilirsiniz. Kayıt işleminizden sonra televizyonda ya da bilgisayarda izleyebilirsiniz. Yazılım cd yazdırmadan önce önizleme yapabilmenize de imkân sağlıyor. Geçiş efektleriyle zenginleştirilmiş sunumlar hazırlamak istiyorsanız işinize yarayacaktır. Ayrıca sunumlarınıza arka plan sesleri de tanımlayabiliyorsunuz.

Linkman 7.90.10 (Gelişmiş Bir Sık Kullanılanlar Listesi Düzenleyicisi)


Linkman 7.90.10 programı ile beğendiğiniz web sayfalarının adreslerini kategorize bir halde tutabilirsiniz. Sık kullanılanlar yani yer imlerinizi kaydedebilirsiniz, yedekleyebilirsiniz. Internet Explorer, Opera, Firefox, Google Chrome ve diğer programlardaki favori adreslerinizi import / export edebilirsiniz.

Total Network Monitor 1.1.3 (Ağ Trafiğinizi Kontrol Altında Tutun)


Total Network Monitor 1.1.3 programı ile ağ trafiğini kontrol edebilirsiniz. TCP/IP, SMTP, POP, IMAP ve FTP etkinliklerini, Windows servislerinin hareketlerini denetleyebilirsiniz. Program ağınızda sıkıntı oluşursa sesli ileti ile uyarabiliyor.Ya da size msn aracılığıyla ileti atabiliyor veya bilgisayarı yeniden başlatabiliyor. Detaylı log tutabiliyor.

EMDB 0.95 (Film Kataloglama Programı - Hangi Film Hangi DVDde Bulur)


EMDB 0.95 programı ile elinizdeki film dosyalarını kataloglayabilirsiniz. Aradığınız filmleri kolayca bulabilmenizi sağlayan bu kullanışlı program ile DVD ve CDlerinizi arşivleyebilirsiniz. Hazırladığınız fihriste bakarak filmin kaç numaralı dvd'de olduğunu kolayca bulabileceksiniz.

a-squared Free 4.5.0.27 (Virüslere ve Casus Yazılımlara Karşı Etkin Korunma)


a-squared Free 4.5.0.27 programı ile bilgisayarınızda arka planda çalışan reklam programları ve casus yazılımlar var mı diye test edebilirsiniz. Program, casus yazılımları buluyor ve siliyor. Gerçek zamanlı koruma sağlıyor. Güvenliğine dikkat edenlerin kaçırmaması güzellikte, kullanışlı bir uygulamadır.

Norman Malware Cleaner 2010 (Casus Yazılım Silme Programı)


Norman Malware Cleaner 2010 programı ile bilgisayarınızda faaliyet gösteren virüsleri temizleyebilirsiniz. Ayrıca virüse benzer faaliyet gösteren casus yazılımları da bu programı kullanarak sisteminizden kaldırabilirsiniz. Program sorunsuz bilgisayar kullanmak, verilerini güvende tutmak isteyenler için tasarlanmış bir uygulamadır.

CDBurnerXP 4.3.0.1977 (DVD ve CD Yazdırma Programı)


CDBurnerXP 4.3.0.1977 programı ile kolay kullanımlı bir CD ve DVD yazdırma aracınız olacak. Program yazdırılabilir disklere kayıt işlemi yapabiliyor. ISO formatlı kalıp dosyalarını yazdırabiliyorsunuz. Veri ve ses diskleri oluşturabilirsiniz. Wav dosyalarınızı kayıt öncesi normalleştirerek ses düzeylerini eşitler, mp3 dosyalarınızı encode edebilir, yeniden yazdırılabilir diskleriniz varsa onları silebilir. Nero Burning Rom programıyla oluşturulan kalıp dosyalarını ve bin uzantılı kalıpları iso formatına dönüştürebilir ve daha nicesi.

Professional Look at Net 2.2.4 (Ağ Denetleyici, Paket Okuma Programı)


Professional Look at Net 2.2.4 yerel ağınız üzerindeki kullanıcıların internette yaptığı aktiviteleri inceleyip, onların bilgisayarlarından internete çıkan paketleri ve indirdikleri veri paketlerini inceler. Yorumlamaya çalışır. Program, temel filtreleme özelliklerinin yanısıra, dilerseniz otomatik dosya kaydetmenize de izin veriyor. Programı usb diskinize (flash bellek, flash memory) yükleyerek de kullanabiliyorsunuz. Kurulum gerektirmiyor.

SmartSniff 1.60 (Ağ Trafiğini Denetleme Programı)

SmartSniff 1.60 programı ile ağ trafiğinizdeki paketleri inceleyebilirsiniz. Kullanıcıların atmış olduğu e-postaları, mesajları, hangi dosyaları indirdiklerini, hangi sitelere girdiklerini bilgisayarınızdan analiz edebilirsiniz. Program paketleri yorumlamada oldukça başarılı. Ağ trafiğinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak :)

18 Mart 2010 Perşembe

TreeSize 2.4 (Hangi Klasör Çok Yer Kaplıyor Gösterme Programı)


TreeSize 2.4 programı, bilgisayarınızda hangi klasörün, hangi dosyanın ne kadar yer kapladığını gösterip size bilgi veren kullanışlı bir uygulamadır. Programı kullanarak windows explorer tarzı bir ortamda dosyaları gezebilir ve boyutlarını inceleyebilirsiniz. Bilgisayarında yer açmak isteyen kullanıcıların kaçırmaması gereken güzellikte bir program. Dilerseniz dosyaları ağaç görünümlü inceleyebileceğiniz gibi isterseniz de grafiksel pasta şeklinde rapor alabilirsiniz.

WebShot 1.73 (Ekran Görüntüsü Yakalama Programı)


WebShot 1.73 programı ile ekran görüntünüzü çekebilirsiniz. Çektiğiniz görüntüyü resim dosyası olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. İsterseniz tam ekran görüntü yakalayabileceğiniz gibi dilerseniz küçük bir bölümde de yakalama işlemi yapabiliyorsunuz. Ekran görüntüsü yakalayarak yardım maksatlı saklayabilir ya da internet sitenizde kullanabilirsiniz. Program jpg, gif, bmp ve png olarak dosyaları kaydedebilmenize izin veriyor.

Download Accelerator Manager (Profesyonel Dosya İndirme Programı)


Download Accelerator Manager (Free Edition) 4.2.1 programı ile internet üzerinden dosyalarınızı hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Kullanışlı bir indirme yöneticisidir (download manager). Internet Explorer uyumlu olmasının yanısıra, Firefox, Netscape, Mozilla ve Opera uyumludur. İndirmelerinizi istediğiniz zaman duraklatabilir, daha sonra da kaldığını yerden devam ettirebilirsiniz. HTTP, HTTPS ve FTP desteği mevcuttur. Youtube gibi sitelerden de FLV dosyalarını indirebilir.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails