27 Mart 2010 Cumartesi

KoolMoves 7.4.2 Flash ve Animasyonlu Gif Tasarım Programı

KoolMoves 7.4.2 programı ile flash animasyonlar ve animasyonlu gif dosyaları hazırlayabilirsiniz. SWF import edebilirsiniz. FLV dosyalarını açabilir. MP3 ve WAV dosyalarını kullanabilirsiniz. 28 web arabirimi mevcut. 259 clip art öğe içeriyor. Güçlü ve fonksiyonel bir program. Kullanıcı dostu, kolay anlaşılabilir bir arabirimi mevcut.

Deskman 9.2.3 Masaüstü Yönetimi Programı

Deskman 9.2.3 programı ile masaüstünüzü yönetebilirsiniz. Sürücülerinizi gizleyebilirsiniz, klavye komutlarını engelleyebilirsiniz, başlat menüsünü gizleyebilir, yeni otomatik başlayan program çalışmasını engelleyebilirsiniz. Uzaktan yönetime ilişkin ayarları yapılandırabilirsiniz.

File Encryption XP 1.5.158 Dosya Şifreleme Programı

File Encryption XP 1.5.158 programı ile dosyalarınızı ve klasörlerinizi şifreleyebilirsiniz. Güçlü bir algoritma ile kırılması imkânsız şifreleme yapabilirsiniz. Önemli verileri koruma altına alarak yetkisiz kişilerden korumak isteyenlerin tercihi olan bir programdır. Dilerseniz kendi açılan EXE dosyası haline de getirebilirsiniz.

Password Manager XP 2.3.493 Şifrelerinizi Güvenle Saklayın

Password Manager XP 2.3.493 programı ile internet sitelerine girişte kullandığınız kullanıcı adı ve parolalarınızı kaydedebilirsiniz. Program parola korumalıdır. Kırılması zor bir algoritmaya sahiptir, verilerinizi güvenle barındırır. Kendi kategorilerinizi oluşturabilir, şifrelerinizi girebilir, şifre oluşturma sihirbazı ile sizin yerinize şifre oluşturmasını isteyebilirsiniz v.b.

Atomic Time Synchronizer 5.0.16 Bilgisayarınızı Atom Saatlerine Eşitleyin

Atomic Time Synchronizer 5.0.16 programı ile bilgisayarınızın saatini dünya atom saatleriyle eşleştirebilirsiniz. Bilgisayarınız saniyesi saniyesine atom saatleriyle uyumlu hale gelecektir. Zamana önem verenlerin kaçırmaması gereken kullanışlı küçük bir yazılım. Programı kullanabilmeniz için kurduğunuz makinede internet erişimine ihtiyacınız var.

Flash Video Studio 4.0 Video Dosyalarınızı SWF ve FLV Dönüştürün

Flash Video Studio 4.0 programı ile popüler video dosyalarınızı Macromedia Flash SWF ve FLV formatlarına dönüştürebilirsiniz. Videolarınızın üzerine kendi logonuzu ekleyebilir, altyazı veya resim ekleyebilirsiniz. Arka plana müzik ekleyebilirsiniz, WAV, MP3 ve WMA dosyalarını destekliyor.

GoodSync 8.1.9.0 Dosya Yedekleme ve Senkronizasyon Programı

GoodSync 8.1.9.0 programı ile dosyalarınızı yedekleyebilir, iki farklı ortamdaki aynı dosyaları test ettirerek en güncel hangisiyse, diğer ortama kopyalanması işlerini halledebilirsiniz. Bu sayede veri kaybı yaşama korkusundan kurtularak yedek alabilirsiniz.

ICQ LLC 7.1 Build 2096

ICQ LLC 7.1 Build 2096 programı en eski sohbet yazılımlarından birisidir. Listenizdeki arkadaşlarınızla gerçek zamanlı sohbet edebilmenizi sağlayan kullanışlı bir yazılımdır. ICQMail, yeni yanıt verme servisi ve diğerleri... Güvenlik duvarı kısıtlamanız olsa dahi onu aşarak intenete çıkış yapabiliyor. Yapılacak işler listenizi düzenleyebilir, notlarınızı tutabilir ve e-posta gönderme işlerinizi de halledebilirsiniz.

AIMP2 2.61.560 Full Özellikli Müzik Oynatıcı Program

AIMP2 2.61.560 programı ile full özellikli ses oynatıcı programınız olacak. Winampı anımsatan bir görünüşü var. Ayrıca internet radyolarını dinleyebiliyor ve kaydedebiliyorsunuz. Ses dönüştürme aracını da içeriyor. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip. 18 bant equalizera sahip v.b.

PureSync 2.5 Dosya Yedekleme ve Senkronizasyon Programı

PureSync 2.5 programı ile dosya yedekleme ve dosya senkronizasyon işlerinizi otomatikleştirebilirsiniz. Dijital kamera görüntülerinizi alarak, dosya güncellik tarihine göre senkronize edebilir. Zamanlanmış görevler tanımlayabilirsiniz.

Picasa 3.6 Build 105.56 Fotoğraf İşleme Düzenleme ve Arşivleme Programı

Picasa 3.6 Build 105.56 programı ile resim gösterimi, düzenleme, arşivleme konusunda en iyi uygulamalardan birine kavuşacaksınız. Program dijital resim ve fotoğraflarınızı arşivlemenizi sağlıyor. Kurulumdan sonra bilgisayarınızdaki resimleri tarayarak indeksler. Fotoğraflarınızı sıralayıp, ayrıntılı arama yapabilirsiniz. Resimlerin boyutlarını küçültebilir ya da büyültebilirsiniz. Resimlerinizi siyah beyaz yapabilir, renk ayarlarıyla oynayabilirsiniz. Resimlerinize anahtar kelime tanımlamaları yaparak daha sonra kolayca bulabilirsiniz v.b.

Glary Utilities Free 2.21.0.863 Sistem Test ve Analiz Programı

Glary Utilities Free 2.21.0.863 programı ile ücretsiz sistem yönetim aracınız olacak. Program ile çöp dosyaları taratıp silebilirsiniz. İnternetteki izlerinizi temizleyebilirsiniz. Bilgisayarınızın ramini optimize ederek hızlandırabilirsiniz. İşlemcinizi yoran uygulamaları izleyip tespit edebilirsiniz v.b.

Q-Dir 4.14 Gelişmiş Dosya Yönetim Programı

Q-Dir 4.14 programı kullanışlı bir dosya gezginidir. Programı kullanarak 4 ayrı bölümde Windows Explorer tarzında dosyalarınızı izleyebilirsiniz. Pencereleri özelleştirebilir, renkleriyle oynayabilirsiniz. Hızlı ulaşım için favori klasörlerinizi belirleyebilirsiniz. Ağ desteği de mevcut. Klasör listenizi HTML, TXT, DOC ve CSV olarak kaydedebilirsiniz.

Glint 1.26.1020 Sisteminizi Test Eden Kullanışlı Yazılım

Glint 1.26.1020 programı ile bilgisayarınızın performansını masaüstünüzde küçük bir arabirimden takip edebilirsiniz. Sisteminize ilişkin değerleri mum grafikleri eşliğinde izleyeilirsiniz. Bilgisayarınızda donmalar, kapanma gibi sorunlar yaşıyorsanız bu programı denemelisiniz.

26 Mart 2010 Cuma

Allway Sync 10.2.3 İki Klasördeki Dosyaları Birbirine Eşitleyin

Allway Sync 10.2.3 programı ile iki klasördeki benzer içeriği birbirine eşitleyebilirsiniz. Klasörlerdeki dosyaların güncellik tarihine bakarak en güncel hangisiyse öteki klasöre onu kopyalayabiliyor. Bu sayede sizi şüphede kalmaktan kurtarıp, işlerinizi pratikleştiriyor. Sistem saatinizin yerine yerleşip dosyalar üzerindeki değişiklikleri kayıt tutuyor. Bu ücretsiz sürümde 20bin dosya değişikliğini 30gün boyunca gerçekleştirebilirsiniz.

Product Key Explorer 2.3.7 Program Şifrelerini Görmenizi Sağlar

Product Key Explorer 2.3.7 programı ile ağ üzerindeki bilgisayarların ürün şifrelerini görebilirsiniz. Microsoft Windows, SQL Server, Microsoft Ofis programların gibi şifreleri yönetici olarak görebilirsiniz. Program 1000'e yakın yazılımı tanıyabiliyor. Lisansları kopyalayıp yedek alabilirsiniz. İleride kaybederseniz üzülmemek için kaçırmayın derim.

Joyfax Server 4.93.0324 Bilgisayarınızı Faks Sunucusu Yapabilirsiniz

Joyfax Server 4.93.0324 ile bilgisayarınızı bir faks sunucusuna dönüştürebilirsiniz. Yazılımın kurulumu oldukça kolaydır. Bir telefon hattına ve modeme ihtiyacınız var. Faks alabilir, faks gönderebilirsiniz. Fakslarınız gelen kutunuza gelir. Kişiye özel yönlendirme yapabilme özelliği vardır.

LinkFreeze 2.1.0081 Arama Dostu Linkler ile Sitenizi Düzenleyin

LinkFreeze 2.1.0081 programı ile internet sitenizin sayfa adreslerini, arama motoru bağlantı adreslerine dönüştürebilirsiniz. Bu sayede internet siteniz kolayca bulunabilecek ve arama motorları tarafından indekslenecektir. Buna bağlı olarak da ziyaretçi sayınız daha fazla artacaktır. IIS uyumludur. Kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın.

Qoppa PDF Studio 6.30 PDF Oluşturucu Görüntüleyici Program

Qoppa PDF Studio 6.30 programı ile PDF uzantılı dosyalar hazırlayabilir veya görüntüleyebilirsiniz. Program PDF konusunda uzmanlaşmış Qoppa Software firması tarafından geliştirilmiş. Sayfalarınıza notlar iliştirebiliyorsunuz, yer imi ekleyebiliyorsunuz, sesli yorumlarda bulunabiliyorsunuz. Yazı ekleyebiliyor, şifre koyarak koruma sağlayabiliyorsunuz. Toplu dönüştürme işlemi de yapabiliyor. Çalıştırmanız için Adobe Reader gerekmez.

PMView Pro 3.60 40 Resim Formatını Bilgisayarınızda İzleyin

PMView Pro 3.60 programı ile 40 resim formatını bilgisayarınızda izleyebileceksiniz. Otomatik resim küçültme, ekran yakalama aracı, resim filtreleme, sunum yapıcı ve tarayıcıdan veya kameradan görüntü yakalayabilme gibi özellikleri de var.

Serv-U 9.4.0.0 Gelişmiş FTP Sunucu Yazılımı

Serv-U 9.4.0.0 programı ile gelişmiş bir ftp sunucu (ftp server) 'ya kavuşuyorsunuz. Grafiksel bir arabirimde yüzlerce kullanıcının aynı anda bağlanabilmesini düzenleyebilecek kapasitede kullanışlı bir programdır. Bir çok popüler ftp sitesinde server yazılımı olarak kullanılmaktadır. Kullanıcı grupları oluşturabilir, kullanıcılara özel yetkilendirmeler verebilir. Hız limitlerini azaltabilir veya arttırabilirsiniz. Çoklu ip desteği de mevcuttur.

Static Windows Mail Backup 2.9f Epostalarınızı Yedekleyin

Static Windows Mail Backup 2.9f programı ile e-posta ve haber sunucusu iletilerinizi, hesap bilgilerinizi, e-posta kurallarınızı, irtibat adreslerinizi, spam posta ayarlarınızı, takvimi, imzalarınızı kolayca yedekleyebilirsiniz. Programa ait sihirbazla verilerinizi 1 dk içerisinde istediğiniz bir konuma yedekleyebileceksiniz.

Static Outlook Backup 2.9f Outlook Verilerinizi Yedekleyin

Static Outlook Backup 2.9f programı ile Outlook programınızın içerdiği bilgileri yedekleyebilirsiniz. IE ayarlarını, favorileini ve belgelirim klasörünü de yedekleyebilir. Yedeklemenizi usb bellek, harici disk, cd, dvd gibi kaynaklara yedekleyebileceğiniz gibi, FTP sunucunuz varsa oraya da yapabilirsiniz. Yedekleme işlemi esnasında Outlook kapalı kalmalı. Yedeklemeyi, verileri sıkıştırarak yapıyor. Bu sayede dosya az yer kaplıyor.

Log Analyzer: Trends 2.3 IIS ve Apache Sunucu Log Dosyalarını İnceleyin

Log Analyzer: Trends 2.3 programı ile IIS ve Apache server log dosyalarını inceleyebilirsiniz. Dolaşılan sayfaları, tekil hit sayılarını, ziyaretçi gönderen siteleri, arama motorlarını, aranan kelimeleri, sunucu hatalarını, kullandıkları internet gezgini (internet browser) porgramlarını v.b. bilgileri ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

Videocharge Studio 2.4.3.608 Video Dosyalarınızı Düzenleyici Araç

Videocharge Studio 2.4.3.608 programı ile video görüntülerinizi düzenleyebilir ve popüler diğer formatlara dönüştürebilirsiniz. Videolarınıza altyazılar ekleyebilir, logolar ekleyebilir, videolarınızı bölerek mini klipler hazırlayabilirsiniz. Video arşivinden iki veya daha fazla filmi birleştirebilirsiniz. Ekran görüntülerini belli zaman aralıklarıyla resim olarak videodan çıkartabilirsiniz. DVD filmlerdeki sesleri filmden alarak ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz.

SEO SpyGlass 3.14.2 Internet Siteniz Arama Motorlarında Kaçıncı Sırada Görebilirsiniz

SEO SpyGlass 3.14.2 programı ile yapmış olduğunuz internet sitesinin arama motorlarındaki konumunu görebiliyorsunuz. Belirlemiş olduğunuz kelimelerde kaçıncı sırada, daha önce kaçıncı sıradaydı gibi bilgileri görebilirsiniz. SEO konusu uzmanlık gerektirir. Bu program yapmış olduğunuz SEO çalışmasının sonuçlarını analiz etmenize yardımcı olacaktır.

Aleo Flash Intro Banner Maker 3.2 Flash Tabanlı Logo Intro ve E-card Programı

Aleo Flash Intro Banner Maker 3.2 programı ile flash uyumlu reklam logoları, introlar geliştirebilirsiniz. Flash programlama bilgisi gerektirmeyen elektronik kartlar hazırlayabilirsiniz. Kolay kullanımlı bir programdır. Animasyonlu artalan ve yazı efektleri geliştirebilirsiniz. Program yapmış olduğunuz çalışmaları SWF, AVI ve GIF olarak HTML kodları ile birlikte kaydedebiliyor.

CallClerk 3.7.2 Gelişmiş Telefon Yönetim Programı

CallClerk 3.7.2 programı ile gelişmiş telefon rehberi asistanınız olacak. CallirID fonksiyonu ile arayan kişiyi algılayabiliyor. Dilerseniz arayan kişiye özel tepki vermesini sağlayabiliyorsunuz. İstemediğiniz numaraları engelleyebilirsiniz. Faks alabilirsiniz, faks gönderebilirsiniz. Arama geçmişini web sayfası olarak internete yükleyebilirsiniz v.b.

AbleFtp 8.36 FTP Aktarım İşlerinizi Otomatikleştirin

AbleFtp 8.36 programıyla ftp istemcisine kavuşuyorsunuz. Program ftp işlerinizi otomatikleştirmeye yarayan bir tasarıma sahiptir. FTP sunucularından dosya indirebilir, dosya gönderebilir, dosya kopyalayabilir, taşıyabilir, sıkıştırabilirsiniz v.b. Zamanlanmış görev yöneticisine sahiptir, tarih ve saati belirleyerek işlerinizi pratikleştirebilirsiniz. Sizin belirlemiş olduğunuz zaman geldiğinde verdiğiniz görevleri yerine getirir.

Automize 8.36 Bilgisayarınızı Otomatikleştiren Program

Automize 8.36 programı ile bilgisayarınızda zamanlanmış görevleri yapabilirsiniz. Bu otomasyon programı ile tarih ve saat vererek belli bazı işleri otomatikleştirebilirsiniz. E-postalarınızı kontrol ettirebilirsiniz, e-posta göndertebilirsiniz, ftp sunucularından dosya indirebilir veya dosya gönderebilirsinzi. SQL veritabanına sahip internet sitenizde kayıt girdirebilir veya kayıt sildirebilirsiniz, microsoft office görevlerini yapabilirsiniz. Zip dosyalarının içeriğini görebilmenizi sağlayan bir aracı da içerir.

AutoKrypt 8.36 Dosya ve Klasörlerinizi Şifreleme Programı

AutoKrypt 8.36 programı java tabanlı bir uygulamadır. Programı kullanarak dosya ve klasörlerinizi şifreleyebilir veya şifreyi iptal edebilirsiniz. OpenPGP şifreleme tabanlıdır. Anahtar kelime baz alınarak şifreleme yapılır. Güçlü şifreleme yapabilmeniz için içinde şifre oluşturucu bir araç da bulunur. Otomatikleştirilmiş görevler ve zamanlama eklentisi vardır.

Wandering IPs 1.5.2 İnternet Bağlantılarınızı Görsel Olarak Takip Edin

Wandering IPs 1.5.2 programı ile bilgisayarınızın tcp bağlantılarını 3 boyutlu (3D world map) dünya haritasında görebilirsiniz. Bağlantı kurduğunuz makineleri harita üzerinde size gösteren program. Bağlantı kurduğunuz yerin konumunu size raporlayıp görsel olarak gösterebiliyor. Kolay kullanımlı bir traceroute özelliğine sahip. Masaüstünüzde bağlantıları izleyebileceksiniz.

Core FTP Server 1.0.338 Bilgisayarınızı FTP Sunucu Yapın

Core FTP Server 1.0.338 programı bir ftp sunucu (ftp server) yazılımıdır. Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra başka verdiğiniz yetki doğrultusunda, başka bilgisayarlardan dosya aktarımı yapabilirsiniz. Bilgisayarınıza veri kabulü yapabilir veya veri indirtebilirsiniz. Kullanıcı ve ip tanımlaması yaparak arkadaşlarınızın bilgisayarınıza bağlanıp istediğiniz dosyaları veya klasörleri çekebilmesini sağlayabilirsiniz. Kolay özelleştirilebilir bir yapısı var. Temel bilgisayar bilgisi ile kullanabilirsiniz. Windows servisi olarak arka planda çalışabiliyor.

DVD X Player 5.4.0.0 Gelişmiş DVD Player Programi

DVD X Player 5.4.0.0 programı bölge koruması olan DVD filmleri bölge koduna bakmaksızın oynatabilmenize imkân sağlıyor. Böylece yurtdışından satın aldığınız DVD filmleri sorunsuzca izleyebileceksiniz. Program bir DVD Playerda hangi özellikleri arıyorsanız onu size sunuyor. Dolby AC-3 Ses özelliği, mükemmel görüntü desteği, dilerseniz vcd/svcd izletebilme özelliği.

NoteFrog 1.5.3 Özel Bilgilerinizi Güvenle Saklayın, Kişisel Bilgi Yönetimi

NoteFrog 1.5.3 programı, kişisel bilgi yönetim uygulamasıdır. Programı kullanarak notlarınızı, formlarınızı, belgelerinizi, tıklanabilir internet adreslerinizi kaydedip saklayabilirsiniz. Program parola koruma özelliklidir. Bilginiz dışında yabancı kişiler bilgilerinizi okuyamazlar.

River Past Video Cleaner 7.8 Hızlı ve Kaliteli Video DIVX Dönüştürücü

River Past Video Cleaner 7.8 programı ile videolarınızı dönüştürebilirsiniz. Video codeclerini, ses codeclerini ayarlayarak videolarınızı özelleştirebilirsiniz. Program popüler video formatlarını destekliyor. 3GG, 3GGP2, DAT, VCD, DIVX, DV, ASF, AVI, FLC, FLI, Animasyonlu GIF, MKV, MOV, MPEG-1, OGG, OGM, RM, RAM, MP4, WMV destekliyor. Kaliteli sonuçlar elde etmek için programı kullanabilirsiniz.

River Past Video Slice 5.8 Video Dosyasında İstenilen Bölümü Ayırma

River Past Video Slice 5.8 programı ile videolarınızda istediğiniz aralığı seçip çeşitli video formatlarına dönüştürebilirsiniz (video convert). Başlangıç noktasını ayarlar, bitiş noktasını da ayarlarsınız. Daha sonra export yaparak seçtiğiniz kısmı ayrı bir video dosyası olarak kaydedebilirsiniz. Program 3GPP, 3GPP2, ASF, AVI, DAT, VCD, DIVX, Animasyonlu GIF, FLC, FLI, MOV ve MP4 video formatlarını destekliyor.

5DFly Photo Design 2.68.1 Fotoğraf Tasarım ve İşleme Programı

5DFly Photo Design 2.68.1 programı ile fotoğraflarınızı işleyerek fotoğraflarınızı arşivleyebilirsiniz. Çeşitli temalar ile zengin bir görünüme kavuşan fotoğraflarınız mükemmel olacak. Görsel editörü sayesinde tasarımlarınızı dakikalar içerisinde tamamlayabileceksiniz. Resimler üzerinde temel değişiklikler de yapabiliyorsunuz, renkleri açma-kapama, çözünürlüğü değiştirme, boyutlarını büyütme, küçültme gibi.

25 Mart 2010 Perşembe

InSight Desktop Search 2.2.0.4 Bilgisayarınızda Çok Hızlı ve Ayrıntılı Arama Yapın

InSight Desktop Search 2.2.0.4 programı ile bilgisayarınızda çok hızlı arama yapabilirsiniz. Arka planda çalışarak bilgisayarınızdaki dosyaları indeksleyen program, arama yaptığınız zaman çok hızlı bir şekilde arama sonucunuzu size gösterir. MP3 dosyalarını da ID3 Taglarını okuyarak size gösterir. Dilerseniz wikipedia'dan online sonuçları da size gösterebilir.

BB FlashBack Express 2.7.1.1468 Masaüstü Görüntünüzü Sesli Video Yapın

BB FlashBack Express 2.7.1.1468 programı ile masaüstü görüntünüzü video olarak gerçek zamanlı kaydedebilirsiniz. FLV, SWF uzantılı olarak kaydedebileceğiniz gibi AVI uzantılı kaydedebilmenize de izin veriyor. Dilerseniz mikrofonunuz aracılığıyla sesinizi de kaydedebiliyorsunuz. Sesli video dersler hazırlamak için kullanabilirsiniz. Tek tıklamayla videonuzu popüler video sitelerine (Youtube v.b.) yükleyebilirsiniz.

Klippy for Internet Explorer 1.8.2.0 Web Sayfalarını E-kitap Yapın

Klippy for Internet Explorer 1.8.2.0 programı web sitelerini e-kitap (e-book) haline getirerek, daha sonra kolayca okuyabilmenizi sağlar. İnternet sitesinin tasarımında kullanılan öğeleri de derleyerek kitap haline getiren programın kullanımı gayet kolaydır. Popüler e-book formatlarına göre tasarım yapabilirsiniz. Arka plan rengini değiştirebilirsiniz, e-posta aracılığıyla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Taşınabilir aygıtlarda iPhone, psp, e-book reader v.b. okuyabilirsiniz.

AIMFix 1.6 Aol Instant Messenger Antivirüs Koruması

AIMFix 1.6 programı AIM (Aol Instant Messenger) 'ı virüs tehdidinden korumanızı sağlar. AIM'in kurulu olduğu dizini, windows system dosyalarını, registry kayıtlarını ve o anda arka planda çalışan uygulamaları denetler ve aim'i koruma altına alır. Komut tabanlı bir arabirime sahiptir.

Maxthon 2.5.12.4534 Gelişmiş Internet Gezgin Programı

Maxthon 2.5.12.4534 programı Internet Explorer tabanlı bir internet gezgini (internet browser) 'dir. Faydalı eklentiler içermektedir. Bir çok internet sayfasını tek bir ekranda dolaşabilirsiniz. Çerez yönetimi ve geçmiş temizleme özelliği özelleştirilerek isteğinize göre uyarlanabilmekte. RSS okuyucu eklentisi mevcut. URL kısayollarını klavye tuşlarıyla kullanabiliyorsunuz. Hızlı proxy değiştirme özelliği de süper olmuş. Ağ hızınızı gösterebiliyor ve içerik filtrelemesi de gayet başarılı. Bir çok eklentisini internet sitesinden indirebiliyorsunuz.

Miranda IM 0.8.19 Çoklu Platform Sohbet Programı

Miranda IM 0b8b19 programı açık kaynak kod bir sohbet uygulamasıdır. Programı kullanarak ICQ, Yahoo Messenger, Jabber, MSN, Aol Instant Messenger ve diğer sohbet ortamlarına bağlanabilirsiniz. 170 ücretsiz eklenti web sitesinden indirilebilir.

Mozilla Firefox 3.62 İnternetteki En İyi Sörf Firefox İle Yaşanır

Mozilla Firefox 3.62 programı en iyi internet gezgin programlardan birisidir. Henüz kullanmadıysanız vakit kaybeden geçmenizi tavsiye ederiz. İnternette en hızlı sörf keyfini Mozila Firefox ile yaşarsınız. Bir çok eklentiye sahip. Eklentileri program üzerinden de aratıp kurabiliyorsunuz. RSS okuma özelliği de mevcut.

Avira AntiVir Personal 10.0.0.561 En Kullanışlı Antivirüs Programlarından Biri

Avira AntiVir Personal 10.0.0.561 programı ile bilgisayarınızı zararlı içerik ve virüslerden koruyabilirsiniz. 50binden fazla virüsü tanıyabiliyor. Güncelleme sihirbazı ile yeni çıkan virüsleri hızlı bir şekilde tanıyan yamaları indirebiliyor.

inPreso Screens 1.0.1 Görsel Programlama Yazılımı

inPreso Screens 1.0.1 beta programı ile kendi görsel programlama destekli yazılımlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. İçeriğinde bulunan araçları kullanarak tuşlar tasarlayabilir, toolbarlar düzenleyebilir, combo kutular, radyo butonlar ve diğer kontrolleri kullanarak programınızı hazırlayabilirsiniz. Programınıza ayrıca resim, yazı, flash animasyon ekleyebilirsiniz. Programlama bilgisi yetersiz olanların dahi rahatlıkla kullanabileceği kullanışlı bir uygulamadır.

Venta4Net 2.3 Kendi Faks Sisteminizi ve Sesli Mesaj Sisteminizi Kurun

Venta4Net 2.3 programı ile kendi internet faks sisteminizi kurabilirsiniz. Sesli mesajları kaydedebilirsiniz. Modem ve telefon bağlantısı aracılığıyla fakslarınızı gönderebilirsiniz. Zamanlanmış gönderme işlerinizi yapabilirsiniz. Fakslarınız için kapak tasarımı yapabilirsiniz.

Offline Explorer 5.8.3173 SR1 İnternet Sitelerini Bilgisayarınıza İndirin

Offline Explorer 5.8.3173 SR1 programı ile favori internet sitelerinizi bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Daha sonra internet bağlantısına ihtiyaç duymadan bu siteleri dolaşabilirsiniz. Web sitesi izleme, düzenleme ve gezme işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

FlySpeed SQL Query 2.7.0.0 SQL Veritabanı Görsel Tasarım Programı

FlySpeed SQL Query 2.7.0.0 prgoramı ile SQL bağlantılarınızı görsel bir arabirimde gerçekleştirebilirsiniz. Programın kullanımı oldukça kolay. SQL veritabanınızı kolayca oluşturabileceksiniz. Kodları kendisi oluşturuyor, sizin yapmanız gereken ise yalnızca görsel tasarımı yapmak. Gerisini programa bırakın. Sonucu Excel formatında, text belgesi, csv veya xml formatında alabileceğiniz gibi. Görsel yapılandırmayı PDF formatında da çıkış alabiliyorsunuz.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails